Юлія Привалова, власниця бренду здорового харчування «Yaro», оприлюднила у своєму Instagram фото з Червоної площі в Москві. У коментарях до нього вона залишила «анекдот про бандерівців», який викликав шквал обурення українців. Зауважимо, що на фото вона позує разом з чоловіком, Данилом Приваловим, сином Геннадія Кернеса, покійного міського голови Харкова.

 

Скріншот з Інстаграму Юлії Привалової


Наразі цю публікацію бізнесвумен вже видалила зі своєї сторінки в соціальних мережах, проте користувачі встигли зробити скриншот. Одразу після публікації фото деякі користувачі у коментарях зауважили, що російсько-українська війна триває вже 7-й рік, а відвідини столиці країни-агресора явно не свідчать про патріотичну позицію. 

У відповідь власниця ТМ «Yaro» написала «анекдот про бандерівців», чим опосередковано задекларувала власну позицію стосовно агресії РФ проти України. 

"Зустрічаються якось два бандерівці, один другому каже:
– А я москалям гидоту зробив.
– Яку?
– А я їм на Красній площі насрав.
– І що, вони тобі нічого не зробили?
– Так я по-тихому, у штани", - написала Юлія Привалова. 

Як повідомила журналістка телеканалу «Прямий»  Інна Попович на своїй сторінці в Facebook, бізнесвумен видалила свою публікацію ще 12 жовтня, проте до того часу вона вже стигла набути  значного суспільного розголосу. 

Громадський активіст Сергій Стерненко у своєму телеграм-каналі закликав бойкотувати бізнес Юлії Привалової у відповідь на очевидну колаборантську позицію невістки покійного харківського мера.

Нагадаємо, «Вголос» писав про скандал на Київщині, де підлітки виклали у соціальні мережі відео з виконанням російського гімну. 




ІА "Вголос": НОВИНИ