Володимир Зеленський до президентської каденції, напевно, не думав, що доведеться на цій посаді зіштовхнутися зі стількома труднощами.

Про це «Вголосу» розповів політтехнолог Денис Богуш.

«Бо вже згодом переконався: більшість передвиборних обіцянок протягом нетривалого періоду виконати нереально – як-от: швидко повернути анексований Росією Крим, забезпечити зарплату вчителям у 4 тисячі доларів тощо. При цьому він  як людина без політичного досвіду віддав перевагу не професіоналам, а своїм і почав працевлаштовувати у владу представників «95 Кварталу» , - зазначив він.

Також, за словами експерта, прийшла весна – а нікого так і не посадили з високопоставлених чиновників. Хоча за цей рік у державній владі Зеленський таки виформувався у політика, налагодив зв’язки з міжнародними партнерами – і зараз його слова матимуть більшу вагу.

«Але, якщо у перший рік його каденції можна було йому щось списати на незнання і недосвідченість, то тепер це вже інший Зеленський –  і зараз має значення його відповідальність перед країною. Відтак, якщо помилки до сьогодні йому пробачали, то далі вже не пробачать навіть вірні його прихильники. Тому йому варто було би вчитися швидше і взяти у команду людей зі стратегічним мисленням», - резюмував Богуш.

Більше читайте тут: «Слуга народу» чи «лялька олігархів»: чим за рік відзначився Зеленський».

ІА "Вголос": НОВИНИ