[media=159229,159230,159231,159232] 

Про це повідомляє dailymail.co.uk.

Компанію голлівудської красуні склав її колега по фільму – 26-річний британський актор Дев Патель.

49-річна Ніколь вибрала для допрем'єрного показу кінострічки напівпрозоре плаття на одне плече, яке весь вечір сексуально поправляла.

Глибоке декольте наряду підкреслило бюст зірки, а пікантний розріз – її стрункі ніжки. Акцент знаменитість зробила саме на спокусливому вбранні, тому вважала за краще make-uр в стилі nude.

Фільм Лев – один з претендентів на Оскар 2017. Кінострічка представлена ​​в семи номінаціях: Кращий фільм, Кращий композитор, Краща чоловіча роль другого плану (Дев Пател), Краща жіноча роль другого плану (Ніколь Кідман), Кращий адаптований сценарій, Кращий оператор і Краща операторська робота.

У сюжеті картини – історія хлопчика з трущоб на ім'я Саро. У п'ятирічному віці він сів не на той поїзд і втратив свою сім'ю. В результаті дитина спочатку опинилася в дитячому будинку, а потім його всиновила подружня пара з Австралії. Саро ріс на іншому континенті далеко від дому і через 25 років відчув неймовірну необхідність повернутися на Батьківщину. Головний герой щиро вірить, що його справжня мати не втратила надії знову побачити сина і, керуючись лише обривками своїх дитячих спогадів, він відправляється на її пошуки.

ІА "Вголос": НОВИНИ