Народна артистка України та екс-міністр культури Оксана Білозір розповіла, чому і як вона стала співачкою.

«По-перше, я ніколи не мріяла бути артисткою, ніколи. У нашому домі мама була артисткою, вона співала у Волинському народному хорі. Раніше такі хори були у кожній області й коли моя мама була молода, вона була дуже активною. До речі, мама завжди грала ролі у театрах, які ставив легендарний Сергій Бондарчук. Вони разом вчились у технікумі, тому в його перших режисерських спробах моя мама грала головні ролі», - пояснила Оксана Білозір.

«Я ж співала із двох років, а потім у школі. Про мене навіть фільми знімали, коли мені було десь 10 років, а я співала «Степом, степом». Я тоді навчалась у Яворові й ще у школі мені зняли щось типу першого кліпу. Я собі співала і думала, що це нормально і зовсім не ставила собі мету бути артисткою, а тим більше досягати якихось висот. Все, що відбулось у моєму житті, відбулось усупереч тому, що я собі планувала. Тобто, все ставалось само по собі, а я це просто приймала постфактум. Я ніколи не думала, що буду артисткою, що буду популярною, що зможу об’їздити усі континенти і виступати на найбільших світових сценах. Так само я ніколи не думала, що буду займатись політикою і ще багато чого я можу назвати, що у мене в житті відбулося і я приймала це як факт», - додала співачка.

«Тому я просто співала, а коли поступила в музичне училище, то познайомилась з Ігорем Білозіром. Він там мав групу, вони грали на танцях. Коли вже пізніше я займалась своїми справами, мене потім дівчата запитали, чи я знаю, хто це був. Я не знала. Тоді мені кажуть, що це був Ігор Білозір, він ще грає на танцях, а я на танці не ходила і навіть не знала, хто це такий», - підсумував вона.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ