Вчені розказали, як не можна заварювати каву. За їхніми словами, це - шкодить організму людини.
Про це пише видання Maximum з посиланням на дослідження The European Journal of Preventive Cardiology.
Вчені наголошують, що є багато способів приготування кави. Проте деякі із них краще не застосовувати, оскільки це може зашкодити здоров'ю людини. Зокрема небезпечними є такі види заварювання:
- Приготування кави у френч-пресі. З одного боку, це екологічно чисто, проте так кава не фільтрується, що призводить до серцевих нападів та передчасної смерті.
- Кип'ятіння порошкової кави з водою. Так також не варто готувати каву, оскільки це шкодить організму.
Більше новин читайте за посиланнями:
- Фахівці назвали продукти, які здатні врятувати від смертельного коронавірусу
- Вони знищують ваш шлунок: вчені назвали продукти, які категорично заборонено їсти
ІА "Вголос": НОВИНИ