Навіть найкрасивіший та найяскравіший образ може зіпсувати всього одна деталь або один елемент гардероба. Тому у 2020 році слід перебрати свої речі та позбутися тих, які давно вийшли з моди.

Про 5 ознак одягу, який вже застарів, та зіпсує будь-який образ, пише «Обозреватель»

Кофта з латками на ліктях

Покликані додати невимушеності кежуал образу латки на рукавах у 2020 році виглядають занадто дивно і неохайно. Краще робити акцент на великому візерунку, V-подібному вирізі або цікавому поєднанні, яке підійде всім, якщо хочеться створити оригінальний образ.

Кофта з розкльошеними рукавами

Кльош на рукавах кофт був популярний років п'ять тому, але у 2020 році – це ознака застарілої та нестильної моделі. Краще віддати перевагу актуальному в цьому сезоні єпископському рукаву – широкому, з гумкою в районі кисті рук.

Комбінація з мереживом

Пришитий шматок мережива до кофти або сукні виглядає безглуздо та видає відсутність смаку. Щоб виглядати по-справжньому елегантно та сучасно, вибирайте трендові у 2020 році моделі, які повністю складаються з даної тканини.

Коротка довжина

Мінікофта до талії, та ще й з укороченими рукавами, зробить безглуздим будь-який аутфіт. Вона візуально ріже фігуру навпіл та повнить. Тому варто відкласти її на дальню полицю до кращих часів.

Прозора кофта

Така кофта вовни, що просвічується, зробить ваш образ вульгарним та дешевим. Тому краще у 2020 віддавати перевагу щільним в'язаним моделям.

ІА "Вголос": НОВИНИ