Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко під час наради з питань вдосконалення законодавства висловився з приводу арешту російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це інформує ресурс «Белта».

Лукашенко заявив, що ще минулого року Білорусь усвідомила напрямок дій з-за кордону проти неї. Він назвав свою країну «трампліном для атаки на Росію».

Розслідування Навального він назвав «одним з етапів розгойдування ситуації в Росії». Його Лукашенко вважає «німецьким протестуном», який втік із Росії, а потім повернувся назад. На думку невизнаного президента Білорусі, у Навального має бути «кришталево чиста» біографія, щоб він міг себе називати  борцем із корупцією. Але Лукашенко його таким не вважає, адже проти опозиціонера «порушили кримінальну справу». Він сказав, що Путін помилував Навального, залишивши його на волі.

Лукашенко також прокоментував фільм Навального про палац Путіна. На думку невизнаного президента, російський опозиціонер не міг його зробити, перебуваючи в непритомному стані.

Він також сказав, що що ні Білорусі, ні Росії спокійно жити не дадуть. Лукашенко вважає, що Путіну не пробачать «припинення війни» та «об'єднання Росії». Він сказав, що підтримує лідера РФ і перебуває з ним «на одному боці барикад».

Нагадаємо, що сьогодні Московський обласний суд відхилив апеляцію адвокатів Олексія Навального щодо рішення Хімкинського суду про взяття під варту опозиціонера на 30 діб.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ