[media=158545,158546,158547,158548,158549] 

Це прототип під назвою 4Dogs, який оснастили душем, феном і рампою, а також спеціально системою відеоспостереження за  чотирилапим улюбленцем, повідомляє  avtoblog

Виробник повністю переробив багажник позашляховика. Відсік відокремили від салону сіткою, обшили м'якою шкірою, яку можна мити, і додали додаткові відсіки і скриньки, в яких можна зберігати засоби з догляду за собакою, поводок, мішки для сміття тощо.

У багажник вбудували витяжний душ, фен і висувну рампу, щоб полегшити собаці доступ у відсік. Там же встановили спеціальну систему сушки, яка туди подає тепле повітря, дозатори для корму і води, спеціальні механізми для пристібання повідка і 10-дюймовий монітор, на якому собака зможе бачити людей на перед сидіннях.

Водій і передній пасажир можуть розмовляти з улюбленцями через колонки аудіосистеми і бачити тварин на екрані мультимедійної системи завдяки вбудованій в багажник камері. При цьому поїлка, годівниця і «ліжко» для собак легко виймаються з багажника, що забезпечує пустий багажник, наприклад, для поїздки по магазинах. Також відкривається доступ до запасного колеса.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ