Свободівцю закидають, що своїми діями в боротьбі проти незаконної забудови на Голосіївському проспекті, 46/1 він разом із місцевими мешканцями блокував транспортні комунікації, чим завдав збитків КП «Київпастранс» у розмірі 10 тисяч гривень, повідомила прес-служба «Свободи».

Незаконна забудова, проти якої борються мешканці Голосіївського району, належить депутатові Київради від фракції «УДАР»-«Солідарність» Миколі Негричу.

Після півторагодинного допиту свободівець повідомив: «Очевидно, що вся ця кримінальна справа має суто політичний характер. Є інформація, що начальник слідчого відділу Голосіївського райвідділу міліції Пасічний поїхав добровольцем на Схід, не бажаючи брати участь у політичних переслідуваннях, а слідчий Онищук, який вів справу, опинився на лікарняному. Зараз справу веде новий слідчий Руденький, який планує в цю п’ятницю розкрити матеріяли кримінального провадження і вже наступного тижня передати справу до суду. Нова влада наступає на старі граблі, намагаючись розправитися зі свободівцями і придушити національну силу. Але всі пам’ятають, чого це вартувало для її попередників...».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ