7 листопада призначили виконувачем обов’язків директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» заступника директора центру Олега Дуду.

Олег Дуда водночас є головою фракції «Європейської солідарності» у Львівській облраді. Подання про нового виконувача обов’язків надійшло до управління майном від департаменту охорони здоров’я ЛОВА. 

Про це повідомила Львівська обласна рада.

«Попереднього керівника онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили з посади на час проведення службового розслідування. Згідно з рішенням суду, яке набуло чинності, його визнано винним у порушенні законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів, а НАЗК внесло Ігоря Ковальчука в Єдиний державний реєстр корупціонерів», – уточнили в облраді.

Зазначається, що Ігор Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років.

Олег Дуда також прокоментував своє призначення на посаду: "Для нашої лікарні зараз також розпочинається новий етап. Переконаний, що навіть за таких важких обставин, попри війну та тривоги, онкоцентр повинен розвиватися, змінюватися, удосконалюватися у всьому, відмовлятися від застарілого і сміливо прямувати вперед - до новацій та якісних змін".

ІА "Вголос": НОВИНИ