У Львівській обласній клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» відкрили нову палату, яку назвали на честь спонсора ремонтних робіт - Максима Козицького.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної адміністрації.

Палата розташована на третьому поверсі хірургічного відділення, розрахована на чотирьох пацієнтів, які можуть відпочивати на багатофункціональних ліжках, а також відтепер там є кондиціонер, шафа та полиці для речей, холодильник, телевізор та умивальник з дзеркалом.

На відкритті побував сам голова ЛОДА, директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис, депутатка Львівської обласної ради Тетяна Бей разом із директоркою дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Олександрою Бурдою та головою опікунської ради ОХМАТДИТу Андріаною Мальською.

Як повідомляють у пресцентрі, називати палати у честь благодійника -  досвід закордонних лікарень, який запозичив Львів.

Крім цього, у новій палаті згодом по'явиться обладнання – оксигенатори та інфузомати. А на стадії завершення ремонту перебуває ще одна іменна палата.

Нагадаємо, у міській дитячій лікарні Львова, що розташована на вулиці Орлика, з'явиться навігаційна система. Так, клініка виграла мініпроєкт USAID на впровадження даної системи.

Надходження нової американської вакцини «Moderna» у кількості 60 тисяч доз, очікують отримати на Львівщині вже наступного тижня. Цією вакциною наразі вакцинуватимуть організовані колективи.

ІА "Вголос": НОВИНИ