Про це він заявив сьогодні під час брифінгу, інформує кореспондент «Вголосу».

Зокрема, Ярослав Жукровський сказав, що у зв’язку з реорганізацією структури всіх заступників начальника управління вже попереджено про звільнення.

За його словами, це стосується Михайла Квятковського, Богдана Юськіва, Любові Ясінської та Івана Паничока.

«Заступники начальника Головного управління працюватимуть протягом двох місяців, після чого вони зможуть узяти участь у конкурсі на посаду заступника начальника. Це стосується Михайла Квятковського, Богдана Юськіва, Любові Ясінської та Івана Паничока», – підкреслив службовець.

Він також додав, що повністю розділяє послідовну позицію Міністерства юстиції щодо оновлення команди.

«У систему повинні прийти нові люди, які ніколи не працювали в юстиції. Сподіваюся, це принесе позитивний результат», – сказав Ярослав Жукровський.

Щодо свого майбутнього, то чиновник запевнив, що після 6-ти місяців роботи на посаді він знову братиме участь у повторному конкурсі.

«Я подаватиму документи на повторний конкурс, бо вважаю, що моя концепція «Перезавантаження системи» є реалістичною, правильною і концептуальною», – наголосив Ярослав Жукровський.

Як писав «Вголос», сьогодні у Львові заступник міністра юстиції України Гія Гецадзе представив в. о. начальника Головного територіального управління юстиції області.

Після цього Ярослав Жукровський розповів про свої перші кроки на посаді.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ