Про це пише «Автоцентр».

На детройтському автошоу, де традиційно домінують американські автовиробники, увага багатьох прикута до стрімкого та агресивного Kia Stinger, який настільки вразив професіоналів автомобільної індустрії, що автомобілю присудили нагороду EyesOn Design Awards за довершений дизайн. Stinger став найкращим у категорії серійних автомобілів, чий світовий дебют відбувся під час проведення цьогорічного автосалону у Детройті.

Власників інших нагород визначали серед концептів, концептуальних та серійних вантажівок тощо. Авторами дизайну Stinger стали шеф-дизайнер Kia Motors Пітер Шрайєр та Грегорі Гійом, який відповідає за «зовнішність» автомобілів у Kia Motors Europe. 1 із 3 Абсолютно новий Kia Stinger – це седан-фастбек, який найкраще характеризують слова «потужність», «пристрасть» та «швидкість». Цей автомобіль створено для того, щоб власник отримав максимум задоволення від керування, при цьому і комфорт пасажирів також знаходиться на високому рівні.

Ходові якості Kia Stinger вдосконалювалися в ході численних тестів на легендарній трасі «Нюрбургрінг». Продажі нової моделі на Північно-Американському ринку стартують у 2017 році. Відомостей щодо орієнтовних строків дебюту на інших ринках, а також ціни на даний момент немає.

-

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ