Міський голова Львова Андрій Садовий зі своїми нереальними обіцянки стає дуже подібним на президента Володимира Зеленського.

Про це у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.  

Руслан Кошулинський зауважив, що команда Андрія Садового за два роки після «грибовицької трагедії» так і дала старт будівництву сміттєпереробного заводу у Львові, натомість додумалась набити на темі львівського сміття власні кишені.  

«У Львові після «грибовицької трагедії» досі питання зі сміттям не вирішено. Чому? Бо міський голова дуже хотів зробити власний «сміттєпереробний заводик». Свій «пенсійний фонд» особистий хотів зробити. Але не вийшло. Та якщо не вийшло, то він хоч трохи заробить на цьому. Вибачте, говорю відверто, не загортаючи папірці. Але ось так і заробляється!», – сказав Кошулинський.

Ба більше, додав він, команда Садового, не виконавши бюджет розвитку та набравши кредитів, загнала Львів у переддефолтний стан. Зі слів Кошулнського, у 2022-му році місто має повернути 1 млрд. боргових зобов’язань, тому перспектив побудувати сміттєпереробний завод найближчим часом Львів не має.

«Людина жонглює цими речами. Людина обіцяє майбутнє. І це не сміттєпереробний завод. Це велика сміттєсортувальна станція. Це величезна проблема, бо ті технології, які пропонують виконавчі органи влади Львівської міськради, застарілі. І ставити його на ділянці, де є невідремонтовані очисні споруди, апріорі не можна! », – акцентував Кошулинський.  

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді зауважив, що Садовий, своїми нереальними обіцянки стає дуже подібним на чинного президента Зеленського. У обидвох, наголошує Кошулинський, є проблеми зі сприйняттям реальності.

«Нагадайте мені хоч один проєкт міського голови, який він сам закінчив! Немає жодного! Летовище – держава! «Арена-Львів» - держава! Все, що робиться – не він, а те, що починається ним, то якась фірма «Афіна» вилазить! Коли наші сусіди-тернополяни вже третій рік їздять за е-квитком, у нас його ще досі немає. І мені, як львів’янину, незрозуміло, як ще казати міському голові, що не можна стукати у дзвоники і сидіти в телевізорі й розповідати, що у нас все добре. Це що, Зеленський №2?! Реальність же зовсім інша», – підсумував Руслан Кошулинський.

ІА "Вголос": НОВИНИ