Сергій Притула вступив у суперечку з ді-джеєм Анастасією Топольською, дружиною журналіста й колишнього народного депутата Сергія Лещенка.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Повідомляється, що артистка, яка виступає під сценічним псевдонімом Nastia, на своїй сторінці у Facebook назвала відомого шоумена та волонтера «медійним му*аком», після чого ведучий відреагував у коментарях до посту на критику.

Топольська (дівоче прізвище Бесєдіна) стала на захист дуету «Анна-Марія», які під час відбору на пісенний конкурс Євробачення 2019 оскандалилися після того, як не змогли відповісти на запитання про приналежність Криму, а зараз вирушили на фестиваль «Нова хвиля» у РФ.

«Я тут устряла в суперечку з Максом Назаровим й мені довелося подивитися фінал відбору на Євробачення 2019. Сергій Притула, який же ви все-таки медійний му*ак. Суто телевізійний »розвод«, тупо провокація та контент для особливо чутливих псевдопатріотів. Ось ці всі загравання з людськими долями на підставі спорідненості й сімейних зв'язків докорінно перекручують поняття про сім'ю у цілому. Чи ви й справді думаєте, що »Я тебе породив, я тебе вб'ю« - це формула національного успіху? Супер треш, звичайно», - йдеться у публікації Топольської.

Також вона розповіла про ситуацію з власною сім'єю: «Згадалося, як журналісти додзвонювалися у Крим моїй сестрі та всій її родині, щоб дізнатися подробиці наших стосунків та їхнього життя». «Типу я така важлива публічна персона, повинна одразу відзвітувати за життя кожного свого родича й зробити свій вибір »чи з вами, чи з ними«. WTF!» - написала Топольська.

Сергій Притула відповів на випад на свою адресу й висловив думку, що бути «медійним му*аком» почесніше, ніж «дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою».

«Ще б розуміли різницю між »порадили« і »породили«, ціни б вам не було. За комплімент на мою адресу - дякую, зацінив! Маю честь, коли жінки, подібні вам, вважають мене му*аком. А за сестер не переживайте, вони чудово виглядали в цьому році на фестивалі »Нова Хвиля« в Сочі. Це в тій же країні, в столиці якої ви регулярно розважали »мишебратів« у той час, як вони вбивали українців на Донбасі. Зійдемося на тому, що бути медійним му*аком почесніше, ніж дешевою шоу-бізнесовою колабораціоністкою. Бажаю добра і сімейного затишку!», - йдеться в коментарі Притули.

Як писав «Вголос», хлопчика Ростислава, який постраждав у страшній аварії з тещею Сергія Притули і Віталія Хомутинніка в Києві, днями вже виписали з лікарні. Його мама Анжела поки продовжує лікування, їй провели чергову операцію.

ІА "Вголос": НОВИНИ