Стали відомі деталі страшної аварії на Полтавщині, у якій загинув разом зі сім'єю прокурор із Сум.

Він разом із дружиною й молодшою дочкою повертався з Києва, куди їздив по роботі.

Сиротою залишився їхній 5-річний син.

Колеги кажуть, що прокурор у день загибелі здавав профтести й сильно нервував.

Детально про трагедію розповідає OBOZREVATEL.

«Сильно перенервував через тести»

Трагедія трапилася ввечері 2 листопада на трасі Кролевець – Суми – Пирятин.

LEXUS зіткнувся з фурою: загинула сім'я 30-річного прокурора Сумської місцевої прокуратури Олександра Вольченка: він сам, його 29-річна дружина Віта та 2-річна дочка Ліза.

5-річний син Артем залишився сиротою, ним зараз опікуються бабусі і дідусі.

Один із друзів Олександра Вольченка розповів, що того дня прокурор їздив на переатестацію до Києва. Сильно переживав через тести.

«Із Сум до Києва він виїхав о 2 годині ночі. Звичайно, не спав. Дружину і дочку взяв з собою, тому що дитину потрібно було показати лікареві».

А вже о п'ятій годині вечора Олександр із родиною поїхали назад, до Сум. Через дві години вони розбилися.

Знайомий чоловіка каже: напевно, сильно втомився, бо не виспався. Він не міг перевищувати швидкість, особливо, якщо в салоні сім'я.

«У нього не було прокурорської шизанутості»Про Олександра Вольченка колеги відгукуються тільки добре. Кажуть, що він працював у відділі економіки. Далеко не всі прокурорські розбираються у фінансах, економіці, а він добре знав це.

Віта з Олександром побралися в 2014 році. Спочатку в них народився син. Олександр обожнював його. У соцмережах на сторінці подружжя багато фото батька й сина. Потім у пари з'явилася дочка, Ліза. А півтора року тому пара повінчалася в церкві.
Колеги кажуть, що Олександр був заможною людиною, але ніколи цим не хвалився. «Навпаки, завжди поводився гідно, за це його любили й поважали», – сказав ще один його знайомий колега. - «У нього ніколи не було прокурорської шизанутості».

Вас також можуть зацікавити інші новини:

ІА "Вголос": НОВИНИ