Вчора, 9 липня, ввечері до 8-ї міської клінічної лікарні Львова доставили 26-річну львів'янку з важкими опіками всього тіла.

Як повідомив «Вголосу» завідувач Центру термічної травми та пластичної хірургії Василь Савчин, дівчина вилізла на поїзд аби зробити гарне селфі і її уразило струмом. Для фотомайданчика вона обрала поїзд на станції Підзамче у Львові.

«Зараз вона перебуває в реанімації. Стан її дуже важкий. Пацієнтка при свідомості, але має понад 70 відсотків опіків усього тіла», - сказав лікар.
Як повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, коли дівчину знайшли, вона була без свідомості. Водночас через цю подію затримки руху поїздів не сталося.

За словами працівників Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, постраждала вилізла на вагон-цистерну, звідкіля її вже знімали 9 надзвичайників. Також задіяли дві одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, як вже «повідомляв »Вголос", 2 червня на водоспаді Кам'янка загинув учень однієї зі львівських шкіл, який виліз на мокрий камінь аби зробити селфі та послизнувся і  впав.

ІА "Вголос": НОВИНИ