Інтенсивність обстрілів Харкова завдяки контрнаступу ЗСУ в Харківській області значно знизилася, проте комунальні служби працюють безперервно, щоби підготуватися до зими.

Про це в ефірі національного марафону новин сказав Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє Укрінформ.

«Завдяки героїзму наших Збройних сил, бійців ЗСУ, було відігнано російського агресора ближче до кордону, і інтенсивність обстрілів, на щастя, набагато зменшилася по місту Харкову. Але, на жаль, по Харківщині йдуть постійні обстріли, постійні «прильоти» і, звичайно, є руйнування», - сказав Терехов.

Він зазначив, що в обласному центрі через руйнування критичної інфраструктури, які війська рф завдають ракетними ударами, комунальники працюють безперервно: «Це титанічна, героїчна праця».

Крім того, за словами мера, зараз комунальне підприємство «Харківський метрополітен» потребує співробітників, щоб забезпечувати стабільну роботу підземного транспорту.

«Заповнюються вакансії, але ще потрібні співробітники - електрики, енергетики високого класу», - повідомив мер.

Як писав раніше Вголос Терехов уже повідомляв, що місто готується до, ймовірно, найскладнішого опалювального сезону за часи незалежності країни. На початок зими комунальники мають перекласти 200 кілометрів теплопроводів.

У Львові справа дещо краща, проте, теж залишається напруженою. 

Очевидно, слід готуватись до важких погодніх умов.

«Вголос» рекомендує не нехтувати попередженнями та прислухатись до порад та рекомендацій військової адміністрації міста.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ