Через обстріли Львова рашистами дві медичні установи Львова терміново переведено на резервне живлення.

Про це сьогодні, 4 травня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Він зазначив, що під час обстрілів у цих лікарнях було знеструмлено обладнання у реанімації та апарати ШВЛ.

Також на резервні системи живлення було переведено системи водопостачання міста. За словами міського голови, воду до міста можна постачати взагалі без електроенергії.

«Станом на зараз і робота електростанцій, і система водопостачання переведена у звичний режим», - каже він.

Також Андрій Садовий згадав, що в зоні вибуху у багатьох житлових будинках повилітало скло з вікон. А також ударною хвилею повиривало замки та двері у гаражах гаражного кооперативу. А також – вітражі у церкві, яка розташована неподалік місця, куди влучили російські ракети. На щастя, в цей момент у церкві нікого не було.  

«Я бачив наслідки вибухів. Там все сильно покришило. На відстані у 400 метрів від точки попадання – такі серйозні наслідки. Тому дуже важливо під час повітряної тривоги важливо аби люди були в укритті», - зазначив він.

І додав, що двоє чоловіків, які постраждали від вибухів, зазнали ушкоджень саме від вибухової хвилі.

Андрій Садовий нагадав, що на сьогодні у Львові не має жодного військового підприємства. Зараз місто абсолютно цивільне місто, де знайшли прихисток переселенці з інших міст України.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», 3 травня Львів вчергове зазнав ракетної атаки від російського ворога. Цього разу рашисти запустили ракети з Каспійського моря та поцілили у електропідстанції. Через обстріли міста частина львів'ян залишилася без електро- та водопостачання. А також не курсували поїзди і пасажирам довелося провести ніч на вокзалі.

ІА "Вголос": НОВИНИ