Одесит Руслан Верін планує подолати на велосипеді 11 тисяч кілометрів, подорожуючи Південною та Центральною Америкою. Незмінним супутником чоловіка у мандрівці є синьо-жовтий прапор. Під час подорожі розповідає місцевим жителям про Україну і уже здолав більшу частину шляху.

Про це повідомляє ТСН.

За плечима одесита Руслана Веріна -  Африка, Азія та Північна Америка, а це 46 тисяч кілометрів надважкого шляху. Нині чоловік мандрує п'ятнадцятьма країнами Центральної та Південної Америки. З Одеси до Бразилії вилетів ще у жовтні минулого року. Згодом сів на двоколісний і долає небезпечні шляхи Колумбії.

«97 кілометрів проїхав без води. Як мене вистачило, я не знаю», - говорить Руслан у своєму відеощоденнику.

Мандрівнику 33 роки, і він не професійний велосипедист. Ані спека в 40 градусів, ані тропічні дощі та небезпечні тварини на шляху, не заважають йому подорожувати. Ночувати доводиться  в наметі, а їсти те, що росте уздовж дороги.

Всюди на велосипеді одесита майорить синьо-жовтий прапор. Тутешнім жителям, які охоче запрошують мандрівника у гості, він багато розповідає про Україну.

Він вже подолав вісім тисяч кілометрів. Лишилось ще три тисячі. На це в нього піде два місяці. Фінішувати він планує у Бразилії.

Нагадаємо, що МЗС закликає українців утриматись від подорожей через проказу.

Раніше Київ визнали найдешевшим туристичним містом Європи.

ІА "Вголос": НОВИНИ