Вчора, 29 січня, у Пустомитах Львівської області поїзд на смерть переїхав двох людей. Одним із загиблих виявився ветеран війни на Донбасі з Львівщини.

Про це повідомляє НТА із посиланням на Пустомитівську міську раду.

Як зазначається, згідно з повідомленням Пустомитівської міської ради, учасник бойових дій на Донбасі, 51-річний Роман Поперека загинув за трагічних обставин.

Поперека отримав тяжкі травми внаслідок наїзду поїзда і загинув у лікарні попри зусилля медиків. Інша загибла - 42-річна жінка - загинула на місці.

Старший солдат Роман Поперека був призваний на військову службу під час мобілізації на особливий період. Брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської області – 2015 року, у жовтні 2016 року був демобілізований.

“Був справжнім патріотом України, доброю та щирою людиною, чудовим та надійним другом. Пустомитівська міська територіальна громада висловлює щирі співчуття з приводу непередбачуваної втрати рідним сестрам Наталії та Ірині, родичам, усім близьким та бойовим побратимам. Світла та вічна пам’ять про Романа завжди житиме у серцях пустомитівчан”, – йдеться у повідомленні міської ради.

Нагадаємо, український військовослужбовець з Львівщини загинув в результаті аварії у Київській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ