Прикордонники викрили два псевдоподружжя, які намагалися виїхати за кордон. Військовозобов'язані чоловіки таким чином планували виїхати за кордон.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

33-річний харків'янин планував виїхати за кордон з 33-річною уродженкою Львівщини, яка є людиною з інвалідністю. «Любов» «дружини» чоловік придбав у її мами за 40 тисяч гривень.
 
Зазначається, що кошти чоловік відразу перерахував на карту «тещі». Жінка з донькою теж поділилась, однак, не порівно. Доньці з усієї суми дала лише більше 10 тис гривень.
 
Зловмисник у розмові з прикордонниками спочатку запевняв, що зустрів майбутню «дружину» під час відпустки у Мукачеві і покохав під час розпивання оковитої з першого погляду. «Дружина» ж розповіла, що майбутнього «чоловіка» з мамою звів її знайомий. А мама ж після розмови з ним сказала доньці виходити заміж.

 
Ще одна історія, яку також викрили львівські прикордонники: 52-річний уродженець Сумщини за допомогою своєї односельчанки, особи з інвалідністю, мав намір виїхати за кордон. Шлюб «пара» зареєструвала близько місяця тому. У розмові «подружжя» повідомило, що їдуть до знайомого у Польщу, щоб позичити гроші. Після - повернуться в Україну.
 
Про інциденти прикордонники повідомили поліцію.

ІА "Вголос": НОВИНИ