Один з найтитулованіших тренерів сучасності - італієць Марчелло Ліппі, який у 2006-му році привів апенінців до перемоги на Чемпіонаті Світу, висловив підтримку Президентові «Руху» Григорію Козловському в будівництві футбольної Академії.

Про це повідомили у пресслужбі «Руху».

У своєму відеозверненні Марчелло Ліппі сказав: «Дорогий Президенте Козловський! Хочу висловити своє захоплення чудовим проектом, який Ви реалізували. Ця структура буде дуже важливою для молодих українців. Нехай щастить! З повагою, Марчелло Ліппі».

Нагадаємо, Марчелло Ліппі на чолі «Ювентуса» у сезоні 1995/1996-му роках став переможцем Ліги Чемпіонів, а також із туринцями 5 разів завойовував золото «Серії А». Найбільшим успіхом у кар’єрі титулованого італійця стала перемога на німецькому Мундіалі у 2006-му році. До слова, збірна України, яку на той час очолював Олег Блохін, вилетіла з історичного для себе Чемпіонату світу саме від сквадра адзури Ліппі. До речі, 72-річний фахівець – рекордсмен збірної Італії за кількістю безпрограшних матчів національної команди – 31 гра.

«Зі свого боку хочемо додати, що приємно вражені, що звістка про будівництво футбольної Академії «Руху» розлетілася по усій Європі, зокрема долетіла й до Італії.

Весь колектив нашого клубу щиро вдячний Марчелло Ліппі за слова підтримки. Сеньйоре Ліппі, із великим задоволенням чекатимемо Вас в гості!», - зазначили у клубі.

До слова, про те, як буде облаштована найсучасніша футбольна база України та які об’єкти інфраструктури будуть розташовані на території унікального проекту раніше розповів президент “Руху” Григорій Козловський:

Як писав «Вголос», “У Європі таких небагато”: Мирон Маркевич підтримав будівництво футбольної академії “Руху” (відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ