Футбольний клуб «Рух» офіційно заявляє, що ніколи не був опонентом створення повноцінного єдиного телепулу.

Про це йдеться на офіційній сторінці команди.

Як зазначається у повідомленні, у ЗМІ неодноразово маніпулювали щодо позиції клубу, мовляв, «Рух» – противник телевізійного пулу та намагається його зірвати.

Хоч це абсолютно не відповідає дійсності. Футбольний клуб «Рух» завжди стояв на позиції створення єдиного телепулу. 

« Ми чітко усвідомлюємо, що об’єднання усіх прав клубів УПЛ і централізований їх продаж – єдиний шлях до створення якісного продукту і збільшення доходів клубів. ФК «Рух» готовий стати частиною єдиного телевізійного пулу, але за однієї умови: абсолютно усі медіаправа усіх клубів повинні бути акумульовані в одне ціле, Ліга через створення власного УПЛ-ТБ повинна забезпечити появу на ринку якісного телепродукту, що дозволить в найближчому майбутньому отримати очікувані клубами доходи від телеправ», – заявили у футбольному клубі.

Футбольний клуб «Рух» пропонує власні виробничі потужності для створення УПЛ-ТБ настільки, наскільки це буде потрібно. А це власна багатофункціональна телевізійна студія, ньюзрум, телевізійна техніка тощо.

«Ми прагнемо зробити свій внесок у виробництво цього продукту, права на який належатимуть усім клубам УПЛ без виключення. Футбольний клуб «Рух» даною публікацією і обгрунтуванням власної позиції щодо телепулу ініціює розгляд на Загальних зборах Української Прем’єр-ліги питання створення УПЛ-ТБ. Адже ми твердо переконанні – саме таким шляхом повинні рухатися клуби Української Прем’єр-ліги: створювати свій високоякісний продукт, який буде користуватися попитом не лише на внутрішньому, але й на міжнародному ринках», – наголошують у клубі.

Як писав «Вголос», 24 серпня «Рух» запрошує на безпечний перегляд матчу команди в новому сезоні УПЛ.

Читайте за темою: «Рух» презентував третю серію документального фільму «Сон президента»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ