Народна депутатка від провладної фракції «Слуга народу» Єлизавета Ясько заявила, що Офіс президента активно співпрацює з одіозним політиком, кумом Путіна Віктором Медведчуком та його телеканалами.

Про це політикиня розповіла в інтерв'ю виданню «НВ». 

Крім того, Ясько розповіла про тиск зі сторони очільника ОП Андрія Єрмака.

Зокрема, вона наголосила, що за декілька днів до звільнення її з посади глава української делегації в Парламентській асамблеї в Раді Європи (ПАРЄ), не неї чинили тиск «з будівлі де працює Андрій Єрмак».

Депутатка також зауважила, що деякі представники монобільшості влаштовували істерику після того, як їм стало відомо про її законопроєкти щодо невизнання окупації Криму та встановлення відповідальності за заперечення агресії Російської Федерації.

За словами Ясько, реалізація її ініціатив дуже б засмутила їхніх промосковських «друзів».

«Слуга народу» наголосила, що члени «ОПЗЖ» стрімко посилюють свої позиції в українській делегації ПАРЄ.

Вона підмітила, що раніше представників партії Медведчука було майже не чутно на засіданнях делегації, проте на фоні її усунення від посади саме вони були серед лідерів.

Ясько нагадала, що головною метою делегатів від «ОПЗЖ» є гра проти України, згадавши, що саме завдяки їм російській делегації вдалося повернутися до ПАРЄ.

Вона наголошує, що варто говорити не лише про ПАРЄ, а загалом про співпрацю, яка прослідковується у частини депутатів від «Слуги народу» з ОПЗЖ.

Однак, політикиня зазначила, що деякі депутати від «ОПЗЖ» ефективно« співпрацюють з Офісом президента».

Вона наголосила, що між Банковою та підконтрольною куму Путіна політсилою налагоджена комунікація.

Читайте більше актуальних новин України та світу:

ІА "Вголос": НОВИНИ