Про це пише Автоцентр.

Kia Sportage не дарма є лідером авторинку України у 2016 році – вибір версій і силових агрегатів дасть змогу задовольнити найвимогливіших покупців. Для тих, хто в процесі купівлі та експлуатації автомобіля націлений на економію, підійдуть доступні версії Kia Sportage. Вони оснащені перевіреними часом 1,7-літровими дизельними 115-сильними моторами і 6-ступінчастою «механікою». Цей передньопривідний автомобіль прекрасно пасує для міських умов.

Більш динамічні версії на «важкому паливі» оснащені вдосконаленим 2,0-літровим двигуном потужністю 185 к.с. У нього суттєво зменшено шкідливі викиди, знижено вагу, врегульовано системи живлення, оновлено електронне керування. Разом із 6-ступінчастим «автоматом» і повним приводом такий двигун встановили на найдорожчу версію GT Line. Максимальна швидкість Sportage з таким двигуном перевищує 200 км/год, а розгін до першої сотні становить 9,5 с.

Поціновувачі бензинових моторів у новому Sportage також не будуть розчаровані. Так, шанувальники сучасних високотехнологічних двигунів останнього покоління можуть обрати 1,6-літровий турбомотор потужністю 177 к.с. з 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями. З таким мотором автомобіль також доступний із повним приводом і в топ-версії GT Line.

Також покупцям запропоновано перевірений часом атмосферний 1,6-літровий (132 к.с.) і 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 155 «коней». Обидва мотори комплектуються системою стоп-старт, що дає змогу економити пальне в міських заторах.

Автомобіль добре укомплектований уже в початковій версії Comfort. У всіх версіях Sportage встановлені передні ремені безпеки з переднатягувачами та регулюванням за висотою. Крім того, автомобіль має подушки безпеки водія, переднього пасажира, бічні подушки та шторки. KIA Sportage 1 из 5 Засоби активної безпеки – ABS, система регулювання руху і електронної стабілізації – теж доступні в будь-якій із комплектацій. Щоб автомобіль не скочувався назад або вперед під час руху вгору або вниз, існує система утримання машини. Всі гальма на кросовері – дискові, а за тиском в шинах стежать датчики.

-

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ