У мережі оприлюднили відео, на якому молодий росіянин жорстко «розніс» владу країни та її президента Володимира Путіна через рівень життя в країні.

Емоційну промову 27-річний чоловік записав на відео.

«Все частіше бачу всяку х**ву інформацію про нашу країну (Росію, - ред.). Що хочу сказати: я не розумію, чому люди взагалі тримають досі це лайно при владі? Чому чиновники, дивлячись в очі людям, витрачають мільярдні статки? Я не розумію, куди ця країна взагалі котиться? Путін – ти зі своїми членами правління пішов проти цілого покоління молодих людей!», - заявив чоловік.

Та додав: «Мені 27 років – і я вже ненавиджу вас. Не те, що ненавиджу, ви для мене – ганьба. Я вас зневажаю. Ви всі в очах народу – порох, який  найближчим часом зітруть з лиця землі. Піти проти цілого покоління молодих людей, які не можуть в цій країні нормально працювати і заробляти? Я не розумію, як молодим людям у цій країні взагалі створювати сім’ю. І вони ще хочуть на 3-5 років підвищити пенсійний вік – ви що зовсім ї**нулись? Ви прикалуєтесь? Як так, Володя?».

При цьому росіянин заявив, що не дасть Путіну та його режимові робити з його (чоловіка, - ред.) дітей рабів.

«Молоде покоління вийде. Ви знаєте, що ви йо**ні ганебники, порох. Геноцид влаштували! Ви зовсім хворі? 147 мільйонів людей гвалтують якісь  5 мільйонів – чиновники, силовики - протягом багатьох років.  Ви, уроди, зовсім ох**ли? Ви довели країну до того, що в нас пенсіонери лазять по смітниках. Як так: хтось краде мільярди, а хтось по смітниках лазить – мільйони? І не хтось – а мільйон людей», - уточнив росіянин.

«Володя, ти країну розпродав, розікрав. Прийшли піде**си до влади. Ви зробили країну вигнанцем – нас всі ненавидять. Я до родичів дружини в Україну приїхати не можу – не пускають, бо ми – росіяни, а росіяни  всюди – це падаль. А через кого? З таких ган***ів як ти, Володя», - не стримався чоловік.

Та запитав: «Чому досі ніхто з вас, с**, не сів? Ви порушили конституцію, наплювали на права, свободу слова і людей. Всі 99% хочуть виїхати з цієї країни – ніхто тут жити не хоче. За що вас, гімн***ів, поважати, с***? Вас пиз**** хочеться. Ви далі думаєте, що люди так будуть сидіти? Я клянусь вам своїми дітьми: я особисто буду присутнім на всіх мітингах і протестах. Вас треба просто страчувати всіх у Гаазі, повісити за те, що ви робите! Ви нас вже за***ли. Я від народу кажу – від нищого! Ви довели країну», - резюмував молодий росіянин.

Більше – у відео.

Увага!!! Відео містить нецензурну лексику!

ІА "Вголос": НОВИНИ