Військовослужбовець 239-го мотострілецького полку РФ, який перебуває на Херсонському напрямку, обговорює з дружиною втрати, пияцтво і дезорганізованість російської армії.  

Головне Управління розвідки опублікувало перехоплену розмову окупанта.

Так, окупант з міста Міас Челябінської області розповів, що українські військові поцілили в одну із машин росіян, внаслідок чого поранили 35 окупантів, один солдат – загинув. При цьому він наголошує, що окупанти самі винні.

«Та вони самі винні – вони лягли біля Уралу, і машину в'ї**ли. А такого робити не можна, не можна кучкуватися», - розповів загарбник.

Росіянин також розповідає про постійне пияцтво солдат армії РФ.

«Да пи***ць, що тут вчора відбувалося. Начпрод є у нас тут. Ну, хто видає нам цю хавку. Йому вчора прикладом разів 6 дали», - сказав окупант.

Дружина росіянина наполягає, що їм не можна і не варто пити на війні, проте окупант переконує її, що пияцтво – це масове явище серед російських військових.

«Тут же зліва від нас »розвідоси«. Ну, розвідка. Я вночі піднімаюсь, десь близько 12 вечора – стрілянина біля нас просто. Виявляється, там »розвідоси« пішли за провізією і дивляться у нічник, і переплутали з хохлами. Давай один в одного х**чить», - розповів солдат РФ.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ