В Україні триває 122-га доба відважного протистояння росії.

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли, на яких напрямках триває наступ московитів.

На Харківщині рашисти утримують раніше зайняті позиції. Ворог намагався прорватися в районі населеного пункту Удинаші, однак отримав відсіч та відійшов.

На Донецькому напрямку загарбники перегруповують війська та готуються до наступу.

Поблизу Довгенького і Долини триває атака росіян на Слов’янському напрямку. Бої ЗСУ з окупантами не припиняються. Орки завдали увіаудару поблизу Дібровного.

На Сєвєродонецькому напрямку рашисти намагалися з півдня блокувати місто Лисичанськ. Проводилися і штурмові дії біля Сиротиного, Воронового і Метьолкіного.

Українським воїнам вдалося зупинити ворожий наступ на Бахмутському напрямку. Російським фашистам не дозволили прорватися у населені пункти Володимирівка-Покровське.

Також ворог намагається атакувати на Курахівському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Бій тривав у напрямку Василівка-Кам’янка. Намагалися росіяни захопити і дорогу Ясинувата-Костянтинівка. Московити зазнали втрат та відступили.

Як писав «Вголос», у соцмережах публікують наслідки ймовірного ракетного удару по Львівщині.

Також ми повідомляли, що у Миколаєві після оголошення повітряної тривоги зранку пролунало кілька вибухів. Людей закликали перебувати в укриттях.

Додамо, що росіяни застосовують по Збройних силах України до тисячі снарядів за годину.

ІА "Вголос": НОВИНИ