21 вересня близько 19-ї години вечора окупанти прицільно спрямували дрон-камікадзе в автомобіль ВАЗ, який рухався по одній з вулиць Нікополя. Машина загорілася та вигоріла вщент. Внаслідок атаки загинула 25-річна жінка та 12-річна дівчинка.

Про це повідомила Національна поліція України.

Правоохоронці евакуювали з місця обстрілу пораненого 25-річного чоловіка та його 25-річну дружину, яка на той час вже була без ознак життя. Їх 4-річну доньку, яка також зазнала поранень, до медзакладу доставили надзвичайники. 12-річна дівчинка, яка перебувала в салоні на задньому сидінні авто, загинула на місці події.

Як зазначили у поліції, за добу до правоохоронців надійшло майже пʼять десятків заяв та повідомлень від людей щодо ворожих обстрілів.

"Ворог атакував місто Нікополь, Марганецьку, Мирівську, Червоногригорівську та Покровську сільську територіальну громаду. окупанти цілили з артилерії, дронів, БпЛА. Вночі додались ще й удари з реактивних систем залпового вогню. Пошкоджено комунальне підприємство, АЗС, приватні оселі, господарські будівлі, транспортні засоби, гаражі, газогони, ЛЕП та службове авто газової служби. Тривають слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Уповноваженими органами досудового розслідування відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ( порушення законів та звичаїв війни, які поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ