До пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти у Севастополі прибули близько двох тисяч відмобілізованих.

Російські окупанти формують у Криму мотострілецьку дивізію за рахунок відмобілізованих з тимчасово окупованого Росією Криму, Краснодарського краю Росії та Республіки Адигея.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Facebook щодо оперативної інформації станом на 06:00.

Зазначається, що тривають заходи часткової мобілізації, оголошеної військово-політичним керівництвом Росії.

З 30 вересня цього року військові частини противника, що базуються на тимчасово окупованій території Криму, приведені у бойову готовність «повна», проводяться заходи з розосередження підрозділів. Відомо про формування на території півострова мотострілецької дивізії за рахунок відмобілізованого чоловічого населення Автономної Республіки Крим, Краснодарського краю та Республіки Адигея", - мовиться у дописі.

У Генштабі також зауважили прибуття до пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти, що базується в місті Севастополь, близько двох тисяч відмобілізованих осіб.

Додамо, очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що звільнення Лиману від окупаційних військ понесе за собою початок деокупації області.

ІА "Вголос": НОВИНИ