Російські загарбники проводять заходи з підготовки інтеграції окупованих територій України до складу російської федерації.

Про це на брифінгу  повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

 

«Російські військово-цивільні адміністрації проводять заходи з підготовки інтеграції окупованих територій до складу росії. В тому числі: зміни адміністративно-територіального поділу; адаптація правоохоронної, банківської та прикордонних систем до російського законодавства; підготовка нормативно-правової бази для видачі паспортів рф тощо», 

Він зазначив, що російські війська продовжують цілеспрямовано знищувати цивільну інфраструктуру України шляхом завдання ракетних/авіаційних ударів та артилерійських обстрілів житлових районів та об’єктів інфраструктури у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Одеській областях, а також прикордонних населених пунктах Сумської області.

Нагадаємо, як писав «Вголос», путінські орки намагаються наростити військову присутність на острові Зміїний. Мета росіян – заблокувати морські комунікації України.

Додамо, Росія могла втратити ще один корабель в Чорному морі. Судно тилового забезпечення проєкту 23120. Таких в Росії лише два – «Всеволод Бобров» та «Ельбрус». Без якого саме корабля залишився російський флот наразі невідомо.

ІА "Вголос": НОВИНИ