Російські окупанти придумують різні способи, щоб не йти на війну проти України. Вони готові навіть калічити себе або просто тікати з росії.

Про це йдеться в аудіозаписі розмови військового з Бурятії, яку вдалося перехопити розвідникам ГУР.

Там окупант зізнається, що Україна йому зовсім не цікава і ніхто з російських військових не хоче знову повертатись на війну проти України.

«Чого вони здаватися будуть, ми на їхній Батьківщині? Мені ця Україна взагалі не цікава. Треба приїжджати та звільнятися… Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується - не горить бажанням», - розповів рашист своїй матері.

Жінка вирішила спитати, чому у нього не спрацьовує «патріотизм», на що він відповів: 

«Командир моєї батареї другого взводу сам собі в ногу вистрілив, щоб звалити звідси! Ще на самому початку. Про що говорити можна? Він строкову в Чечні служив.»

Також рашист сказав матері, що зі загального складу його бригади залишилось 50 відсотків військових.

«Боєприпасів та людей - немає… Згідно зі статутом, якщо від бригади менше ніж 50% залишилось, бригаду виводять або приряджають до іншої бригади. А ми своєю бригадою так і воюємо. Тільки народу менше стає… У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в росії», - зізнався окупант.

Вголос раніше писав, що дружини окупантів рекомендують їм травмувати себе, щоб не воювати проти України.

ІА "Вголос": НОВИНИ