Служба безпеки України перехопила нову телефонну розмову російського окупанта зі своєю дружиною. Там рашист розповідає жінці, що війна дуже вплинула на його психіку.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Мова йде про окупанта, який зараз на Херсонщині. Він п'яний зателефонував своїй дружині та розповів їй про звірства над цивільним населенням України. Цим він дуже налякав росіянку.

Окупант зізнався, що принижував українських мирних мешканців, стріляв у них, (найчастіше, за словами загарбника – в голову), навіть коли вони благали його про пощаду. Також він визнав, що став «йо..нутим».

Його дружина стурбовано запитала, як вони зможуть продовжити жити разом, але загарбник цим не дуже переймається:

 "Я могу взять человека и в голову «бам»… из пулемета, Калашникова, с ПКМа…! Ты что в это не веришь? Настя, я долбо*бом стал, я вообще еб*нутый стал…

Когда были гражданские, я гражданских в окопы кидал. Всем по голове стрелял, убивал их. Они плакали, умоляли меня – я их все равно стрелял. Настя, ты на меня не смотри, то, что я у тебя такой «добрый». Я у тебя, какой есть, я приеду таким, какой я есть", - сказав він.

Вголос раніше писав, що жінка російського військового рекомендує йому спеціально поранитись, щоб надалі не брати участь у бойових діях.

Для прикладу, росіянка запропонувала чоловіку «впасти з танка» щоб отримати травму. На її думку, іншого виходу немає.

ІА "Вголос": НОВИНИ