Документи росгвардії, виявлені на території Київської області, свідчать, що росіяни на захоплених територіях планували вбивати мирних українців.

Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомляє у Telegram.

“Поблизу населеного пункту Димер на Київщині спецпризначенці ГУР МО України знищили колону росгвардії. Залишені окупантами в розбитих машинах документи є черговим свідченням намірів російських нелюдів вбивати народ України на вже окупованих ними територіях”, - ідеться в повідомленні.

Військовослужбовці росгвардії окремого батальйону оперативного призначення військової частини 6912 з Хабаровська для “демілітаризації” та “денацифікації” мирних містечок на Київщині везли з собою автоматичну зброю та важкі кулемети.

У розвідці припустили, що росіяни збиралися повторити “подвиги” гітлерівців в Бабиному Яру.

Здобуті документи стануть черговими доказами воєнних злочинів росії у міжнародних судах, а трофейну зброю розвідники передали у підрозділи на сході та півдні України.

Нагадаємо, наша розвідка розповіла, що російське командування обмежує використання військовими мобільних пристроїв для доступу в інтернет. А це свідчить про ефективність українських інформаційних військ у протидії агітації ворога.

ІА "Вголос": НОВИНИ