15 березня рашистські окупанти намагалися піти штурмом на Харків із П'ятихаток. Однак ЗСУ відбили напад і завдали ворогу значних втра

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Черговий доказ того, що Збройні Сили України не відступлять ні на метр! Сьогодні російські окупанти зазнали ганебної поразки під Харковом”, – написав очільник області.

З його слів, окупанти намагалися піти штурмом на Харків із П’ятихаток. Збройні Сили України завдали значних втрат противнику. Ворога відкинули за межі його попередніх позицій.

“У першій половині дня запекло билися з окупантами і в Руських Тишках. Зіткнення тривало більше години. Наші українські бійці Збройних Сил так само змусили противника відступити на попередні позиції. Втрати ворога підраховуємо”, – зазначив Синєгубов

Як писав “Вголос” у ніч на 15 березня рашисти обстріляли житлові будинки, ринки, лікарню та дитячий садок у Харкові. Під час обстрілу Чугуєва загинув 16-річний хлопець.

Загалом внаслідок російських обстрілів у Харкові зруйновано близько 600 житлових будинків. Рашисти також розбомбили 50 шкіл, низку медустанов, у тому числі пологовий.

ІА "Вголос": НОВИНИ