У селі Новоолександрівка Херсонської області російські окупанти розстріляли дитину з автомата. Вони вбили хлопця, який ішов додому з гуманітаркою.

Про це повідомив голова ОВА Ярослав Янушевич. Він поспілкувався з бабусею хлопця на ім'я Мишко, який став жертвою загарбників.

Автоматна черга – у спину... Так вчинили окупанти з онуком мешканки Новоолександрівки Ніни Устяновської. Батька вбитої дитини зі зброєю біля скроні возили по селу, щоб змусити мовчати про звірства росіян. Жінка у чорній хустці розповідає про те, у що важко навіть повірити", – написав чиновник.

Жінка повідомила, що її онука вбили ще у квітні, як тільки окупанти увійшли в селище. За її словами, він ніс 2 кг борошна гумдопомоги. Побачивши ворожу техніку, підліток почав тікати. Але його наздогнала автоматна черга.

Очевидці розповідали, що до дитини одразу підбігли військові РФ та почали говорити, що її вбив український снайпер. Вони брехали, що в селі нібито була вогнева точка.

Тіло хлопця відвезли в невідомому на той момент напрямку. Його батька Сергія кілька годин возили з автоматом біля скроні, щоб він не розкрив правду про злочини загарбників.

Нагадаємо, Сили оборони України тримають удар в районі Бахмута і не дають супротивнику пройти далі.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ