Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні  та завдання ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України. 

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у Facebook.

Як відомо, на Слов’янському напрямку окупанти основні зусилля зосереджують на спробах встановлення повного контролю над населеним пунктом Богородичне та створенні умов для розвитку наступу на Слов’янськ. Ворог застосовує артилерію поблизу Дібрівного, Карнаухівки, Нової Дмитрівки та Вірнопілля.

На Лиманському напрямку окупанти здійснюють перегрупування військ з метою розвитку наступу в напрямках Лиман – Райгородок та Ямпіль – Сіверськ.

На Сєверодонецькому напрямку противник посилив угруповання шляхом переміщення у район населених пунктів Кремінна - Рубіжне до двох батальйонних тактичних груп. За підтримки артилерії веде штурмові дії у місті Сєвєродонецьк, намагається закріпитися у центральній частині міста.

Також, як зазначають у Генштабі, у готовності до застосування в акваторії Чорного моря перебуває п’ять носіїв крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Нагадаємо, «Вголос» писав, що бійці 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ліквідували ворожу батарею РСЗВ «Ураган» разом з підрозділом матеріально-технічного забезпечення.

ІА "Вголос": НОВИНИ