Російські військові намагаються витягнути з води біля острова Зміїний уражений десантний катер типу «Раптор», і переправити його в пункт базування Донузлав.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь»

 

Відчутно зменшену кількість корабельно-катерного складу Чорноморського флоту рашисти намагаються підлатати «потопельниками», - йдеться в повідомленні.

Крім того, корабельні угруповання в Чорному морі тримають актуальною загрозу ракетних ударів по території України.

Українські військові також розповіли про те, що реактивними системами залпового вогню «Ураган» окупанти знову обстріляли Миколаїв. Боєприпаси розірвалися у дворах житлових багатоповерхівок. В результаті обстрілу пошкоджено 8 будинків. 1 людина загинула на місці, 7 - отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Також противник намагається втриматися на побудованих рубежах оборони. Продовжує вести артилерійсько-мінометний вогонь по населених пунктах і по наших позиціях. Військові РФ застосовують розвідувально-ударні вертольоти Ка-52 для виявлення і нанесення ураження по наших підрозділах.

Як писав «Вголос», російські окупанти за допомогою авіації обстріляли некерованими ракетами прикордоння Сумщини. Було запущено 6 ракет. Згодом рашисти завдали ще низку авіаударів по Сумщині, поцілили у церкву та дитсадок, одна людина отримала поранення.

Зазначимо, російські війська обстріляли Кривий Ріг. Вибухи пролунали в районі одного з виїздів з міста.

ІА "Вголос": НОВИНИ