Цієї ночі, 7 червня, російські війська відкрили вогонь по Баштанській громаді Миколаївської області. Внаслідок обстрілу двоє людей загинули, а ще одна отримала поранення.

Про це у фейсбук повідомила пресслужба Миколаївської ОВА.

Відомо, що вночі орки обстріляли та пошкодили багато будівель, зокрема, стадіон, спортивну школу та адмінбудівлі міськради, райради та РВА.

«Вночі, о 01:14 7 червня, ворожих обстрілів зазнала Баштанська громада. Внаслідок чого загинуло дві людини, одна – поранена. Пошкоджені адмінбудівля РВА та районної ради, міської ради, стадіон та спортивна школа», - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що вчора та сьогодні рашисти відкрили вогонь по Миколаєву. Обстрілів зазнали також Інгульська, Широківська громади. Крім того, московити вдарили по населених пунктах Білозірка і Засілля Первомайської громади.

Вголос раніше повідомляв, що в Миколаєві орки знищили другий за величиною зерновий термінал в Україні.

Також ми писали, що російські окупанти зранку, 5 червня, завдали ракетних ударів по Миколаївській області. З'ясувалось, що крилаті ракети, які орки випустили з Чорного моря та території рф, влучили по базуванню чорноморського узбережжя Миколаївщини, портах й зерносховищах.

ІА "Вголос": НОВИНИ