У ніч на 20 серпня Збройні сили України завдали нищівного удару по черговій військовій базі окупантів у Мелітополі. Після знищення українськими воїнами бази окупантів рашисти вдалися до теракту

 

Про це повідомив український мер Мелітополя Іван Федоров.

Підрозділи ворожої ППО не змогли перехопити наші ракети, оскільки декілька тижнів тому основну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували до Херсонської області.

Тому, за словами Федорова, окупанти вирішили вдатися до традиційних терористичних актів, які часто застосовують у Донецьку.

«Через декілька хвилин після влучного обстрілу військової бази вони випустили з колишнього Якимівського району ракету по житлових будинках в районі вулиць Українська та Герцена. Один мешканець постраждав та знаходиться в лікарні. Близько 10 будинків цивільних зазнали руйнування», – розповів міський голова.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Мелітополі прогриміли потужні вибухи. За попередніми даними, є влучне попадання в одну з російських військових баз, яку рашисти вже вкотре намагаються відновити в районі аеродрому.

ІА "Вголос": НОВИНИ