Україна отримала від росії перші тіла загиблих на території металургійного комбінату «Азовсталь» бійців ЗСУ.

Десятки тіл доставили до Києва. Про це в коментарі авторитетному американському виданню Associated Press заявив екскомандир полку «Азов» Максим Жорін.

Наразі фахівці проводять аналізи ДНК загиблих, щоб ідентифікувати останки Героїв.

Поки невідомо, скільки ще тіл може перебувати на території заводу в Маріуполі. Орки безжально обстрілювали «Азовсталь» як з повітря, так і з моря та землі.

Видання зазначило, що уряд України про отримання тіл загиблих бійців офіційно не повідомляв, однак родичі це підтверджують.

Жорін розповів, що тіла рашисти передали ще минулого тижня. Відбувся обмін загиблими за формулою «160 на 160». Його провели у Запорізькій області. Є інформація, що прибули мінімум дві вантажівки із загиблими українськими військовими. Частина тіл сильно обгоріла.

Як писав «Вголос», президент Володимир Зеленський назвав кількість українських військових із «Азосталі», які перебувають у полоні в росіян.

Також ми повідомляли, що у Сєвєродонецьку тривають важкі бої. Збройним силам України вдається утримувати місто під контролем. З'явилася оновлена інформація станом на вечір, 6 червня.

ІА "Вголос": НОВИНИ