Росіяни підірвали мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки (Херсонщина) та продовжують атакувати Миколаїв.

Про це повідомляє ОК «Південь».

«Тривають бойові дій на лінії зіткнення. Ворог вишукує засоби і заходи протидії контрнаступу наших сил. Спецпідрозділами рашистів підірвано мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки», – йдеться у повідомленні.

Військові  зазначають, що ворог  обстрілює населені пункти касетними боєприпасами з реактивних систем залпового вогню «Торнадо-С» та гармат ствольної далекобійної артилерії «Піон» калібром 203 мм.

«Саме так сьогодні був атакований Миколаїв. Снаряди розривалися просто у дворі багатоквартирних будинків, нищили господарчі споруди, гаражі містян, пошкодили мережу електропостачання. В багатьох будинках вибиті шибки. Декілька снарядів розірвалися на городах приватних домогосподарств. Жертв та постраждалих немає», – інформують в ОК «Південь».

На півночі Херсонщини, в районі Добрянки, ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася здійснити прорив в тил наших підрозділів. Наразившись на влучну відсіч наших стрільців, ретирувалася на вихідні позиції.

Загалом за добу сили ЗСУ на південному напрямку знищили  70 рашистів, самохідну артустановку, 2 зенітних установки, 2 гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої техніки та 5 – автомобільної. А також  2 командно-спостережних пункти батальйонних тактичних груп противника.

ІА "Вголос": НОВИНИ