Російські війська накопичують сили у Слов’янському напрямку, вони не змінюють тактику і спробують повторити сценарій Маріуполя та Сєвєродонецька.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«Спостерігаємо накопичення живої сили, важкої броньованої техніки і артилерії на Слов’янському напрямку. Ворог застосовує свою тактику і намагається посунутися ближче до лінії нашої оборони для того, щоб окрім ракет, літаків, які вони системно використовують на Донеччині, використовувати ствольну артилерію для обстрілів міста. Тактику росіяни не змінюють, ми бачили, що відбувалося в рідному Маріуполі та в Сєвєродонецьку, тому з Слов’янськом готуємося до будь-якого сценарію», – каже Кириленко.

Втім, за його словами, українські захисники підготувалися до подібного.

Також він поінформував, що ніч в Донецькій області пройшла під обстрілами по всій лінії фронту. Відбувалися обстріли Курахового, ракетний удар по Констянтинівці.  Просто зараз проходять обстріли Авдіївки.

«А взагалі вся лінія - під постійними обстрілами. На жаль, ми до цього вже звикли. Цивільна інфраструктура руйнується повністю ворогом, втім наші мужні захисники тримають оборону і ворог в жодному напрямку не просунувся», – додав очільник області.

Читайте також:

Читайте також:
Рятувальники з-під завалів київської багатоповерхівки дістали жінку. Відео

МВС повідомило про першого загиблого через ракетну атаку на Київ

Ядерний тероризм: російська ракета пролетіла критично низько над атомною електростанцією. Фото. Відео

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ