В Херсоні російські військові заволоділи пасажирським теплоходом, що був пришвартований на Карантинному острові.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

«Є факти викрадень цивільного автотранспорту та навіть теплоходу, який ворожі війська використовують для переправлення через річку Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту», - сказано у повідомленні.

Також, повідомляється, що за минулу добу в Херсонській області через обстріли росіян 7 людей загинули, ще 6 отримали поранення. Через атаки були пошкоджені та зруйновані будинки у чотирьох населених пунктах.

Під час ракетних атак на села Білогірка та Андріївка 5 людей загинуло. Під час артилерійських обстрілів окупантами смт. Архангельське та Високопілля загинуло двоє місцевих жителів.

Через артилерійський обстріл окупантами сіл Осокорівка, Рівнопілля та Іванівка Бериславського району 6 людей отримали поранення, нині їх рятують медики криворізької лікарні.

Внаслідок обстрілів населених пунктів Нововоронцовка, Біла Криниця, Потьомкіне та Високопілля зазнали пошкоджень та руйнувань будинки місцевих жителів.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ