В суботу, 11 вересня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню. В результаті обстрілів загинув український захисник, а 10 воїнів отримали травми.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у фейсбук.

Так, терористи стріляли зі заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм поблизу населеного пункту Новогнатівка, а також двічі відкрили вогонь поблизу Верньоторецького.

Біля Золотого-4 окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї.

Неподалік Старогнатівки вороги стріляли зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Талаківки російські найманці відкрили вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Також відомо, що окупанти за допомогою безпілотного літального апарату скинули міни калібру 82 мм в районі населеного пункту Нью-Йорк, а також здійснили обстріл з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів.

Крім того, на Донбасі було зафіксовано два прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів з перетином лінії розмежування.

Внаслідок обстрілів терористів, загинув український захисник. Ще 10 наших захисників дістали вогнепальні поранення: восьмеро отримали осколкові поранення, а двоє - бойові травмування.

На обстріли ворогів українські бійці відкривали вогонь у відповідь.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ