У понеділок, 9 серпня, ворожі війська Російської Федерації продовжили обстрілювати українські позиції на Донбасі.

Від початку поточної доби ворог двічі відкрив вогонь по захисниках України. Про це інформує штаб Операції об’єднаних сил на сторінці в соціальних мережах.

Обстріли відбулися неподалік Південного. Російські найманці застосували стрілецьке озброєння та станкові протитанкові гранатомети.

Також військовослужбовці ЗСУ зафіксували проліт ворожого безпілотника типу «Орлан-10» в Луганській області. Техніка бойовиків перетнула лінію розмежування.

Унаслідок нападу українські військові залишилися неушкодженими. Наша країна звернулася до представників ОБСЄ та повідомила про напади з боку окупантів.

Також на території Донецької та Луганської областей виконують роботу представники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Сьогодні сапери ДСНС обстежили 22 гектари території та знищили 70 вибухонебезпечних предметів.

Як писав «Вголос», 8 серпня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти 4 рази відкрили вогонь. Ворожі обстріли зафіксували поблизу Золотого-4, Широкиного та Новоолександрівки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ