Російські загарбники відновили штурм позицій ЗСУ біля Куп'янська.

Ворог застосовує штурмові роти на Лимансько-Куп'янському напрямку. Пр це заявив керівник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

За словами Євлаша, окупанти взяли нетривалу паузу, а зараз знову відновили бойові дії на вказаному напрямку. Московити застосовують штурмові роти та проводять так звані «м'ясні» штурми.

Зокрема, на Лимансько-Куп'янському напрямку помітили підрозділи рф «шторм», «шторм z», 6-її та 20-ї армії, а також 1-ї танкової роти. 

За минулу добу Збройним силам України вдалося відбити 15 ворожих атак. Наші воїни знищили 2 МТЛБ, вісім танків Т-72, дві БМП-2 та 5 БМП-1. Крім того, бійці 25-ї повітрянодесантної бригади збили російський гелікоптер Мі-8.

Розбили і ворожу станцію радіоелектронної боротьби «Поле-21». Ця станція дозволяла рф приглушувати супутниковий зв'язок.

Євлаш додав, що росіяни намагаються оточити та захопити Куп'янськ, однак жодних результатів у них немає. Окупанти отримують «по зубах» та відходять з втратами. Після відновлення штурмові дії продовжуються.

Як писав «Вголос», Збройні сили України атакували блокпост на території росії.

ІА "Вголос": НОВИНИ