Сьогодні, 3 квітня, ворог вчергове завдав ракетного удару по місту Васильків. Частину ракет вдалось збити нашим системам протиповітряної оборони.

Про це повідомляє Повітряне командування «Центр»

Як зазначається, у повідомленні,  ця територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань. Майже всі приміщення згоріли .

«На території також дислокувався навчальний центр і цивільний коледж, який зараз своїми силами громада почала відновлювати після пожежі. Але російські окупанти підступно стріляють, не полишаючи практики залякування мирного населення, адже на території, куди прилетіла ракета, наводили порядок на вулиці і в будівлях працівники закладу», - інформують військові.

За попередніми даними, декілька працівників отримали поранення та евакуйовані до місцевого лікувального закладу, один із них в критичному стані під наглядом лікарів. Рятувальні служби розбирають завали та шукають живих людей.

Як писав «Вголос», сьогодні, 3 квітня, російські війська також завдали кілька ракетних ударів по Миколаєву. Детальнішої інформації наразі немає.

Ми повідомляли, що росія збирається кинути новобранців-строковиків весняного призову, який стартував 1 квітня 2022 року, на війну в Україну. Відповідні накази у військкомати на місцях уже віддано.

ІА "Вголос": НОВИНИ