15 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Про це інформує штаб ООС у Facebook.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили один обстріл поблизу Лебединського зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Також у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано шість ворожих обстрілів: неподалік Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів; двічі біля Кримського – з СПГ, РПГ та підствольних гранатометів; в районі Хутора Вільного – з автоматичних гранатометів; неподалік Світлодарська – з СПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Зайцевого – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Минулої доби поранень зазнали два військовослужбовця Об’єднаних сил.

Після опівночі російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає.

ІА "Вголос": НОВИНИ